♡Eugen Burger (11.05.1943 – 22.10.2020.)♡

VAŽNO! UPITNIK ZA ONKOLOŠKE PACIJENTE!„Što znamo o personaliziranom liječenju?“
04/11/2020
♡ Dobili smo Razglednicu iz Vukovara ♡
18/11/2020

♡Mnogo je toga za izreći, ali je teško u ovom trenutku tuge i boli,  otišao je moj muž, prijatelj, moja ljubav i oslonac u životu.

Svakodnevno me je hranio svojom velikom ljubavlju. Njegova ljubav i dobrota izlijevale su se i na svakog tko ge je susreo, bio je Svjetlo koje je obasjavalo sve oko sebe.

Bio je veliki prijatelj i  svakom kome je zatrebalo dao je utjehu i savjet. Kad je radio kao profesor u školi Ruđer Bosković, svojim učenicima je bio više otac i prijatelj nego profesor. Učio ih je životu, približavao im je sve probleme kako bi sami došli do potrebnog rješenja. Mogli su biti ono što jesu, s njegovom podrškom u potrazi za najboljim dijelom sebe, ne rasipajući svoj život na krive stvari. Njegovi mnogi učenici, sada odrasli ljudi, rekli su mi da njemu duguju promjene u svom životu i vraćanju na pravi put (kažu: otvorio im je oči).

Eto to je bio moj Eugen♡, moja velika ljubav. Tješi me samo misao, da je kao takav sada sigurno na divnom mjestu- u ljubavi i miru i da ćemo jednog dana opet biti zajedno u vječnosti.

Supruga Mirjana Burger