NA SISTEMATSKOM PREGLEDU

DUHOVNOST I PALIJATIVNA MEDICINA
07/01/2018
SVJEDOČANSTVA/SESTRA ANTONIJA GRUBIŠIĆ
20/01/2018

POSLAO: [09:42, 16.1.2018] naš fra Vilček Novački  /OD NEPOZNATOG AUTORA

..poštovani prijatelji, imam jednu radosnu vijest za vas..ubuduće, kad trebate bilo koji “liječnički pregled”, “zaboravite” razne privatne klinike..naime, ovih dana bio sam kod našeg Gospodina Isusa na stručnom “sistematskom” pregledu,i upravo sada dobih nalaze na kućnu adresu i dijelim ih ovdje s vama..

..On mi je napravio sistematski pregled i otkrio sam da sam “teško bolestan”..kad mi je Gospodin izmjerio tlak,vidio sam na tlakomjeru da mi je razina nježnosti veoma “niska”..kad mi je mjerio temperaturu, toplomjer je pokazao 40º anksioznosti tj. tjeskobe..

..nakon toga, napravio mi je elektrokardiogram i dijagnoza je bila da mi je potreban by pass Ljubavi, jer su moje arterije godinama začepljenje samoćom i tako je moje srce posve prazno..

..nakon toga,otišao sam na Ortopediju,jer nisam mogao hodati pored svoga brata,i nisam mu mogao dati bratski zagrljaj, iz razloga što sam na tijelu imao mnogo fraktura nastalih zbog zavisti..

..otkrio je i da imam miopiju (kratkovidnost), jer kod susjeda nisam mogao vidjeti ništa osim loših strana.. reče mi i da sam gluh.. dijagnosticirao je da Njegov glas vrlo često ne čujem..

..na kraju pregleda dao mi je jednostavne besplatne savjete(drugdje ih plaćamo)..i prirodne lijekove.. napuštajući “kliniku”obećao sam da ću nastojati koristiti lijekove koje mi je dao..

..čim ustaneš iz kreveta, popij čašu “Zahvalnosti”.. prije nego što odeš na posao,uzmi žličicu “Mira”… svakoga sata,progutaj tabletu “Strpljenja” i čašu “Poniznosti”..

..kad se vratiš kući, ubrizgaj dozu “Ljubavi”, i prije nego što odeš na spavanje, uzmi dvije tablete “Mirne savjesti”.. još mi kazao..ne budi depresivan ni očajan zbog onoga što će se dogoditi sutra!!

..dakle, zaista ovakav pregled i lijekove preporučam svima vama i uvijek imajte na umu da Bog savršeno dobro zna što se događa u našim životima..

..vrlo važno upozorenje..

LIJEKOVE UZIMAJ REDOVITO, DOZU JE DOPUŠTENO PONEKAD PREKORAČITI,JER NE IZAZIVA NIKAKVE NEGATIVNE NUS POJAVE!!

Dragi Bog Vas blagoslovio, čuvao i sačuvao u svemu!!!

Navikni se svaku osobu s kojom se družiš preporučiti njezinu anđelu čuvaru da joj pomogne da bude dobra, vjerna i radosna. Tako će komunikacija biti lakša, a odnos će dobiti na srdačnosti, miru i međusobnom poštovanju.